Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

Angol nyelvtanulás otthon

Gyakran említik hogy az otthoni nyelvtanulás egy igazi ördögi kör. Munka vagy iskola után még otthon is tanulni? Emellett sokaknak ott van a házimunka, a gyerek vagy a hivatalos ügyek intézése. Egy perc nyugta sincs az embernek és emiatt úgy érzik hogy otthon képtelenség lenne nyelvet tanulni. Azonban a nyelviskolával még nehezebb lehet, hiszen ott kötött időben kell haladni, ami lehet hogy számunkra túl gyors vagy túl lassú. Illetve a költségek ilyenkor kimagaslóak lehetnek ami plusz fájdalommal jár ha 1-1 alkalommal személyes okok miatt nem tudunk elmenni órára.

Mi lehet a megoldás?

Az otthon tanulásnak valóban vannak hátrányai, azonban az előnyei mellett ezek könnyen el tudnak törpülni. Hiszen otthon a saját tempónkban és a saját időbeosztásunk szerint tudunk haladni. Ez lehet akár reggel munka előtt, vagy este miután a gyerekeket nagy nehezen sikerült ágyba fektetni és elaltatni. De akár a munkába jövet-menet is tudunk szavakat tanulni vagy ismételni az előző nap tanultakat. Igazából csak elhatározás kérdése az egész. Ha az elhatározás megvan, akkor már csak a megfelelő módszer szükséges. Ebben nyújtunk mi segítséget, mert mi is tapasztaltuk hogy egy jó módszer nélkül kútba dobott idő az, amit a nyelvtanulással próbálunk tölteni.
cd-feher.jpgAz otthon tanulás egyik veszélye, amivel sokan nincsenek tisztában az a kiejtésben rejlik. Egyedül, otthon nincs aki kijavítson minket ha egy-egy szót vagy kifejezést helytelenül mondunk. Erről néhány szóban már beszéltem ebben a cikkben is. Itt olvasható a módszer, amely megakadályozza hogy rosszul tanuljuk meg kiejteni az angol szavakat. Az angol nyelvi CD nagy segítség volt már számtalan embernek, hogy gyorsan és pontosan tudjon megtanulni angolul.
Sokan próbálnak ingyenes, online módszereket használni, azonban ezeknek is megvan a maga veszélyei. Viszont az angol nyelvkönyvünk egy ellenőrzött tananyag, amely biztos alapra van helyezve így biztosítva azt hogy valódi és tesztelt módszert kapjunk kézhez. A vásárlói visszajelzések is segíthetnek ezt alátámasztani, ezek közül válogattam ki párat:

Köszönöm a könyvet. Nagyon hasznos információkat tartalmaz, nemcsak az angol nyelvtanuláshoz, hanem a magyar nyelvvel való összehasonlításához, illetve a magyar nyelvtan megértéséhez is. Gratulálok! További sok sikert az újabb és újabb hasonló könyv kiadásához!
- S.-K. Éva - Budapest

Egyenlőre csak egy hónap telt el az üzletkötésünk óta, csodákról nem tudok beszámolni, de a lényeg hogy van kedvem tanulni az anyagból. Úgy érzem, hogy látom az alagút végét. Sokszor próbálkoztam már az angol nyelv tanulásával. Most úgy érzem, lesz eredménye a munkámnak.
- B. József

Nagyon jó a könyv! Az eddigi legérthetőbb nyelvkönyv, ami a kezem közé került!
- S. Ákos

Ugyebár jobb adni mint kapni, ezért rendkívül nagy örömmel tölt el, hogy számtalan embernek sikerült segítenem a könyveimmel. Képzeld el, milyen jó érzés, amikor azt tudod mondani, hogy "természetesen tudok angolul". Ismerd meg ezt az érzést, otthon tanulva!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 680
Heti: 2 252
Havi: 8 647
Össz.: 865 438
Oldal: Tanulj otthon!
Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul! - © 2008 - 2018 - angol-nyelvkonyv.hupont.hu