Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

Angolul beszélni? Na még mit nem!

"Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni"

A legtöbbünk amikor elkezdünk tanulni egy nyelvet az ember, fél megszólalni rajta. Sokan nem szívesen szólalnak meg a tanulás első fázisában, mivel félnek, hogy a rossz kiejtésük miatt nevetség tárgyává válnak embertársaik körében. Azonban ezek a személyek jóval lassabban tudják elsajátítani az idegen nyelvet.
Nincs nyelvtanulás bakik nélkül. Be kell látnunk és el kell fogadnunk hogy ez mindenki esetében így van, de ha látszódik rajtunk az erőfeszítés azt értékelni fogják. Ha félünk megszólalni, vagy esetleg zavarban érezzük magunkat, akkor az hátráltatni fogja a tanulásunkat. Aki meg tud küzdeni ezekkel a negatív érzésekkel, az a siker ösvényére léphet.

És akkor mit tudunk célul kitűzni? Nincs eredmény munka nélkül és minél több energiát fektetünk a kiejtésünk gyakorlásába, annál biztosabb az eredményesség. Tehát a recept e három részből áll: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.

Mivel jól tudjuk a kiejtésnek a fontosságát és kedveskedni is szeretnénk most mindenkinek, ezért felajánlunk neked is egy ingyenes kiejtés gyakorlat CD-t.

Ide kattintva tudja megrendelni az ingyenes CD-t.

Illetve ha ez még mindig nem elég, elkészítettük tanulóink számára egy ingyenes 20 részes angol leckesorozatot, amely segít gyakorolni is a helyes kiejtést.

Ide kattintva éri el az ingyenes leckéinket.

Két kedves véleményt szeretnék még megosztani:

Bár angolul tudok olvasni és élvezem az írott nyelv szépségeit, a szavak helyes kiejtése sokszor okozott gondot. Az ön kedvessége által, amit megköszönök, egy csodálatos kiejtési gyakorlat segített ebben. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
- J. Törőcsik -

Nagyon hálás vagyok. Küzdök és végzem a napi gyakorlást és a szavak kiejtését. Nagyon sokat segít a CD, szegényt már rojtosra hajtom a sok ismétléssel.
I. Albert - Bonyhád

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 680
Heti: 2 269
Havi: 8 664
Össz.: 865 455
Oldal: Angol kiejtés
Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul! - © 2008 - 2018 - angol-nyelvkonyv.hupont.hu